Rekisteri- ja tietosuojaseloste – Suomen Kotihoitotekniikka Oy markkinointirekisteri

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste verkkosivulla www.kotihoitotekniikka.fi kerättävistä tiedoista.

Rekisterinpitäjä
Suomen Kotihoitotekniikka Oy, Pajatie 2, 44800 Pihtipudas

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Mika Paananen, p.0505538449, mika@kohote.fi

Rekisterin nimi
Suomen Kotihoitotekniikka Oy:n markkinointirekisteri.

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakkaan rekisteröidyn tiedusteluun vastaaminen ja muu tiedustelun johdosta mahdollisesti käynnistyvän asiakassuhteen ylläpito tai ei-yksilöivän kävijäseurannan mahdollistaminen.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin mahdollisesti tallennettavia tietoja ovat henkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä ip-osoite.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä tai www-sivuilla kerättävistä evästeisiin perustuvista tiedoista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille eikä tietoja siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja sähköisesti käsiteltäviä tietoja suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjän fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti, tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan kunkin tiedon käsittely kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.